Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
8 janvier 2011 6 08 /01 /janvier /2011 17:15

Un autre article de notre expédition sur le site BATMAGASINET  qui est l'équivalent de notre Moteur Boat français.

 

  Skryt på fransk

 

STORD: To uker i slutten av april gjorde journalist Bertrand Beaujean i Moteur Boat Magazine (største i Frankrike) og kameraten Laurent Lagrue, seg kjent frå holmer  og skjær ute  ved havet innover til de dypeste fjordarmer i Rogaland og Hordaland. Ferden ble gjennomført på medbrakt fransk kjøl i ein syv meter lang Zodiac med en utenbordsmotor som kunne gi 40 knops framdrift. Langs kysten i de to fylkene holdt det med 25 til 30 knop som marsjfart. Båten dro de på henger frå Paris til Stavanger – med retur same vei. I forpiggen var det ok soveplass, og til og med funnet plass plass til eget avtrende Byssa var i friluft, hvor det med fiffig kalesje kunne rigges ly mot nedbør. Det ble det naturlegvis en del av på Vestlandet.

Vi har sett mye vakkert frå naturen og møtt mange særdeles hyggelige mennesker, det må bli ein skrytereportasje, mente de franske båtentusiastene, da de var innom Leirvik på Stord for å bunke og overnatte i den lune gjestehavnen..

 

Bildet:

REPORTERE: Den franske journalisten Bertrand Beaujean og hans kamerat Laurent Lagrue har trålet fjordarmer i en voksen Zodiac.

 

 

Partager cet article
Repost0

commentaires